Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Archief > Clubkampioenschappen JR
Delen

Verslag Rood en Oranje toernooi TCV

ROOD EN ORANJE TCV
Op woensdag 20 juni  vond op het park van Tennisclub Venray het rood (mini) en oranje (driekwart) toernooi plaats voor de jeugd. Er stond veel op het spel, want de poulewinnaars kregen een uitnodiging om deel te nemen aan de Limburgse Kampioenschappen.
Er deden maar liefst 45 kinderen mee. Naast jongens en meisjes uit Venray, waren er ook verschillende deelnemers van naburige verenigingen.
 
Poulewinnaars
ROOD
Roos Maassen                TV Leunen Veulen-Heide
Anne Jeuken                    TV Leunen Veulen-Heide
Anne Nellen                     TV Leunen Veulen-Heide
Vera Philipsen                 TV Siebengewald
Quicy Loozen                  TC Venray
Daan Koppers                 TV Leunen Veulen-Heide
Alexander Thomassen    TC Venray
 
ORANJE
Jasmijn van Wunnik        TC Venray
Lisanne Pouwels             TV Siebengewald
Joni van Alst                    TC Venray
Thijmen Poels                 TC Venray
Max Berkvens                  TC Venray
Yanick Baljet                    TC Venray

Rood en Oranje Tournooi de winnaars

Rood en Oranje Tournooi de winnaars

Verslag Clubkampioenschappen Junioren 2013

De Clubkampioenschapen Grootveld begonnen op maandag 2 september maar anders dan andere jaren vonden de finales op vrijdagavond 6 september plaats. Veel mooie en spannende wedstrijden werden er gespeeld. Met vooral een hele sportieve sfeer en veel waardering voor het tennisspel naar elkaar. Mooi om te zien en te ervaren!
 
Bij de jongens  enkel t/m 10 jaar zorgde Thijs Berhitu en Yanick Baljet voor een hele mooie en spannende finale waarbij uiteindelijk Thijs als winnaar uit de wedstrijd kwam. Ook de jongens enkel t/m 12 was spannend, daar werd Kosse Elbers eerste en Axel Weijs tweede. De jongens dubbel t/m 12 was een ware thriller en werd er tot de laatste bal toe gestreden voor ieder punt. Deze werd gespeeld door Jesper Ritman en Kosse Elbers tegen Alex Weijs en Tim Jeuken. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Jesper en Kosse. In de jongensenkel t/m 14 won Pieter Smit van Lars Mulder. Bij de jongens enkel t/m 17 ging de strijd tussen de broers Ruben en Wouter van der Waerden. Een hele mooie en spannende partij een lust om naar te kijken, die uiteindelijk gewonnen werd in drie sets door Ruben. Bij de meisjes enkel t/m 17 was de eerste plaats voor Ilse Weijers en werd Suus Elbers een verdiend tweede. Vervolgens speelden Ilse Weijers en Suus Elbers samen tegen Nynke Lucassen en Joppe Pelzer in de meisjesdubbel t/m 17. Deze mooie en sportieve wedstrijd werd gewonnen door Ilse en Suus. Het weer zat mee, het tennis was niveau was  hoog en op het terras was het gezellig!! Tot Volgend jaar!

Klik hier voor het fotoalbum van de Clubkampioenschappen JR.

Reglement clubkampioenschappen 2013

Clubkampioenschappen TCV

woensdag 4 tot en met zondag 8 september

Wedstrijdbepalingen
  1. Junioren spelen niet voor het DSS-systeem.
  2. Inschrijving staat open voor alle junior leden van TennisClub Venray.
  3. De inschrijving sluit op 28 augustus 2013.
  4. Junioren kunnen inschrijven in de categorieën: mini, ¾, junioren t/m 10 jaar, junioren t/m 12 jaar, junioren t/m 14 jaar en junioren t/m 17 jaar.
  5. Inschrijving is mogelijk in maximaal 2 onderdelen.
  6. De eerste wedstrijden voor junioren vangen om 17.00 uur aan (op woensdagmiddag "rood-oranje"om 14.00). De wedstrijden voor junioren vangen niet later aan dan 20.30 uur.
  7. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets.
  8. Men mag maximaal 3 bloktijden als verhindering aangeven (1 per dag). In het finaleweekend (7 en 8 september) is geen verhindering toegestaan.
  9. De eindstand van iedere wedstrijd moet direct na afloop aan de wedstrijdleiding worden doorgegeven.
  10. In alle gevallen waarin de wedstrijdbepalingen niet voorzien beslist de wedstrijdleiding. Er wordt gespeeld volgens het wedstrijd en tournooireglement (WTR) van de KNLTB.

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact