Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Archief > Diversen
Delen

Verslag TCV deelname aan ABC Maasen jeugdtoernooi in Boxmeer

Klik op de link hierboven

Roos Maassen en Anne Jeuken winnen JRT** meisjes dubbel in Asten

klik op de link hierboven

Open Tennisdag zaterdag 31 maart 2012

Beste tennisvrienden,

Wij doen mee met de landelijke Open Tennisdagen van 24 maart t/m 1 april
Spoor familie, vrienden en kennissen aan om naar TCV te komen op zaterdag 31 maart!
 
Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden van 24 maart tot en met 1 april aanstaande in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Ook Tennisclub Venray stelt zijn park open om een grote groep mensen op een originele manier te laten kennismaken met tennis. Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept iedereen op die weleens, nauwelijks of helemaal nooit een racket heeft vastgehouden een balletje te gaan slaan. De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). 
 
Doe ook mee en nodig je vrienden uit
 “Wij vragen jou om je vrienden, familieleden en kennissen die nog niet tennissen uit te nodigen om tijdens onze open dag op 31 maart 2012 de baan op te gaan. En kom dan vooral samen naar de tennisbaan. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan!
Ga naar http://www.opentennisdagen.nl/deelnemers/tc-venray en klik op ‘doe mee’. Na het invullen van je gegevens kun je automatisch je vrienden uitnodigen via Facebook, Hyves en/of Twitter en maak je kans op mooie prijzen”.  Maak hier zoveel mogelijk gebruik van zodat we meer kans maken op een tennisclinic met Raemon Sluiter.
  
Programma
Het programma is van 11.00-16.00 uur. Gedurende deze tijd vinden diverse activiteiten plaats zoals tennistraining, service-meting, wedstrijden spelen, demonstraties ed.
We sluiten de dag gezellig af met een hapje en een drankje!
 

Onderscheiding voor Tennisclub Venray

Onderscheiding voor Tennisclub Venray


Tennisclub Venray heeft onlangs een bijzondere onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Tijdens een districtsvergadering van de KNLTB ontving de club de Jan van der Zwaard trofee. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een club vanwege haar bijzondere bijdrage aan een bepaald onderdeel van de tennissport. TCV kreeg de prijs vanwege haar grote inzet voor het mini/driekwarttennis in Limburg. Zo was TCV al drie jaar op rij gastheer van de Limburgse Kampioenschappen Driekwarttennis. De vlekkeloze organisatie van dit evenement alsmede de prettige samenwerking met TCV werd door de KNLTB bijzonder gewaardeerd. Yvonne Volleberg van TCV reageerde verheugd: “ We zien deze prijs als een mooie erkenning voor alle vrijwilligers die ieder jaar weer mee werken aan de organisatie van de Limburgse Kampioenschappen. Er komt veel bij kijken, en zonder alle hulp zouden we er niet in slagen om dit toernooi zo goed te laten verlopen.”

 Op de foto  Monique van der Waerden en Yvonne Volleberg van TCV met de trofee.

Floris Boers 3e bij Masters

Floris Boers 3e bij Masters

Er juicht hard geklap onder de supporters van Floris Boers. De Limburgse tennisser heeft net de 3e plaats binnen gesleept bij het Masters toernooi in Almere! Wie had dit ooit verwacht?

Klik hier voor meer!

Wouter Limburgs Kampioen 3kwart

Wouter Limburgs Kampioen 3kwart

Lees meer en klik hier.

Floris Boers 2e plaats NOJK tennis

Floris Boers 2e plaats NOJK tennis

Vol verwachting stapte Floris Boers de tennishal in Rotterdam binnen. De Nederlandse Overdekte Jeugd Kampioenschappen tennis waren het afgelopen weekend in volle gang! De jonge Grubbenvorsternaar was als 6e geplaatst in de categorie jongens t/m 16 jaar.  

Hij won de eerste wedstrijden vrij gemakkelijk met 6-2 6-1, 6-2 6-3 en de kwartfinale met 6-2 6-1. Hij kwam hier Max de Vroome (2e geplaatst) tegen waarvan hij nog nooit eerder gewonnen had. Zou het dan eindelijk zo ver zijn? Floris was in vorm en dit bleek uit zijn uitstekende tennisspel naarmate het toernooi vorderde. Hij wist de eerste set met 6-3 te winnen. In de tweede set wisten ze allebei de servicegames te behouden, dit leidde tot een tie-break. Tot grote vreugde wist hij de winst binnen te halen door de tie-break met 7-3 af te sluiten met een paar schitterende treffers van Floris.
Hij kon het zelf nog maar amper beseffen, maar de feiten waren toch echt waar. Floris Boers stond in de finale! Zijn tegenstander in deze zinderende finale was Moos Sporken, de nummer 1 geplaatst van dit toernooi. Floris verloor deze wedstrijd met 6-3 6-3, al kon hij met opgeheven hoofd het veld verlaten. Het Limburgse talent is tenslotte 2e geworden op een van de belangrijkste toernooien van het jaar! Hij staat na dit toernooi in de top 3 van Nederland in zijn leeftijdscategorie jongens t/m 16 jaar.
Komend weekeinde zijn de Nederlandse Overdekte Jeugd Kampioenschappen t/m 18 jaar, vanwege zijn fantastische prestaties mag hij ook hier aan deelnemen. Misschien kan hij hier ook weer voor een mooie verassing zorgen.  Over een ding zijn we het allemaal eens, dit was zeker niet zijn laatste mooie tennisprestatie van het jaar 2010.  

Vrijwillgers bedankt!

Midden in de winternacht ging ons clubhuis open.
Het lijkt op een kerstlied, maar de waarheid is anders.

>> Lees verder...

De limburgse kampioenschappen jeugd, gehouden in Sittard; 2 kampioenen, 1 runner-up!

De limburgse kampioenschappen jeugd, gehouden in Sittard; 2 kampioenen, 1 runner-up!

Jongens t/m 14 jaar: In de finale won Floris Boers (team 2 senioren zondag) toch nog vrij gemakkelijk van Bram Martijn (team 5 senioren zondag) met 6-4 6-4. Dit is voor Floris de 6e keer dat hij Limburgs kampioen werd.
Meisjes t/m 16 jaar:Manon van Erp, teamgenote van Floris, werd in de finale verslagen door de als 1e geplaatste Demi Schuurs met 6-0 6-0.
Mark Geurts won in de categorie jongens t/m 12 jaar de finale. Hij won verrassend van de als 1e geplaatste Nando Olivier (Sittard) met 3-6 6-1 6-1. 

Floris Boers 3e bij Masters

Boers behaalt 3e plaats bij de Masters
 

Er juicht hard geklap onder de supporters van Floris Boers. De Limburgse tennisser heeft net de 3e plaats binnen gesleept bij het Masters toernooi in Almere! Wie had dit ooit verwacht?

Het begon afgelopen weekend met een nederlaag van 7-6  1-6 4-6 tegen Max de Vroome, de uiteindelijke winnaar van de masters t/m 16 jaar. Dit verliep echter niet zo soepel als men gehoopt had. Er moest zelfs een fysiotherapeut aan te pas komen. Gelukkig ging het hier om een poulewedstrijd en waren Floris’ kansen nog niet verkeken. Hij werd uiteindelijk 2e in zijn poule door zijn overweldigende overwinningen op Ruud Martens 6-1 7-5 en Egbert Weverink 6-4 6-3.

Dit betekende dat hij voor de 3e en 4e plaats mocht strijden tegen Russel Josh Evangelista. Hierbij moest Russel Josh zijn meerdere erkennen. Floris won de wedstrijd met 7-6 6-2.

Het eindresultaat van al deze toernooien? Floris Boers staat in Nederland op de 4e plaats in de categorie jongens t/m 16 jaar. Met het jaar 2010 in zicht kan de talentvolle tennisser terugkijken op een fantastisch jaar vol goede prestaties. Op naar een gezond en sportief 2010! En wie weet wat de toekomst nog meer voor Floris in petto heeft.

Actueel 12 augustus 2012

Tennis Club Venray  is weer een Limburgs Kampioen rijker!!
Klik hier om de winnaar op de photo te zien.

TCV OPEN DAG, Zaterdag 29 maart

Op zaterdag 29 maart organiseert TCV een Open Dag. Iedereen kan meedoen aan een gratis proefles en naar keuze aansluiten bij een tweetal toernooitjes op die dag. Lees meer over deze open dag, onder "Laatste Nieuws" onderaan deze pagina!

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact