Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Archief > Sponsors
Delen

Afdeling Stijl

Afdeling Stijl

www.afdelingstijl.nl/home

Heeft uw bedrijf ook niet de beschikking over een afdeling die alle reclame-uitingen en promotiemateriaal verzorgt? Afdeling Stijl bedenkt, ontwikkelt en geeft vorm aan hoogwaardige grafische en visuele projecten. Vanaf 2006 zijn wij druk bezig met het vorm geven aan de wensen en doelstellingen van onze klanten.

Avydo

Avydo

www.avydo.nl

Avydo accountants en belastingadviseurs is een jonge, dynamische en expanderende organisatie. Wij staan voor 'daadkracht door samenwerking'. Dit is dan ook de kracht van onze organisatie. Wij bieden een 'full serviceconcept' aan. Dit concept is met name bestemd voor het midden- en kleinbedrijf.

BelastingBuddy

BelastingBuddy

www.belastingbuddy.nl
BelastingBuddy is een onderneming die gericht is op het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Door voor een lage prijs de aangifte inkomstenbelasting te verzorgen willen wij mensen van dienst zijn die vaak geen gebruik kunnen maken van een administratie- of accountantskantoor omdat deze dikwijls te duur voor hen zijn. Denk hierbij aan studenten, ouderen en mensen met een uitkering. Uiteraard helpen wij ook graag alle overige particulieren met het verzorgen van hun aangifte inkomstenbelasting.

Partyrent Venray

Partyrent Venray

www.partyrent-venray.nl/

Wij verhuren alles van A tot Z voor een compleet feest. Denk aan partytenten, statafels, biertafels, barkrukken, stoelen, servies, maar ook verlichting. Verder kunnen mensen ook bij ons terecht voor de complete organisatie van themafeesten, bruiloften, kinderfeesten, communies of gewoon een verjaardag. Wij nemen alles uit handen en regelen de zaken van A tot Z. Ook catering is mogelijk. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven uit de regio.

Selfstorage Venray

Selfstorage Venray

www.selfstoragevenray.nl

Selfstorage is doe-het-zelf opslag voor zowel particulieren als bedrijven. Het is de meest flexibele oplossing voor tijdelijke en permanente opslag.
Selfstorage Venray biedt u de gelegenheid een opslagruimte te gebruiken voor de opslag van uiteenlopende goederen op basis van tijdelijke huur.

Tennisplanet

Tennisplanet

www.tennisplanet.nl/

De goedkoopste en compleetste online tenniswinkel in Nederland. Wij leveren onder andere tennisrackets, tenniskleding, tennisschoenen, tennisballen, tennissnaren, tennisgrips, bespanmachines, terreinmateriaal etc.

Van de Weem

Van de Weem

www.vdweem.nl/


Automobielbedrijven Van de Weem, dealer van Citroën, Mazda en Hyundai, met vestigingen in Venray, Boxmeer en Sint Anthonis nemen haar klanten graag alle mobiliteitszorgen uit handen. Of het nu gaat om personenauto's of bedrijfswagens, om nieuwe of gebruikte auto's, koop of lease, reparaties, onderhoud of schadeherstel, financiering of verzekering; we staan klaar voor onze particuliere en zakelijke klanten.

Veltheymer

Veltheymer

veltheymer.nl/nl/index.html

Cafetaria de Veltheymer in Venray is het vertrouwde adres voor heerlijke friet, snacks, broodjes, menu’s, ijs en milkshakes.  Ook verzorgen wij catering voor feesten en partijen.Meer info vindt u via boven staande link.

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact