Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Archief > Tenniskamp JR
Delen

Verslag tenniskamp 2009

We zijn dit jaar alweer voor de derde keer op tenniskamp geweest en net als vorig jaar naar de Hoefse hut in St.Anthonis.
Om 17.30 uur was het verzamelen op de parkeerplaats van de club om vandaar uit te vertrekken richting Overloon. Dit vertrek werd echter wat vertraagd door een flinke plensbui maar dat mocht de pret niet drukken.
In Overloon werd er genoten van een heerlijk ijsje bij Clevers wat weer voor genoeg brandstof zorgde voor de rest van de reis.
Bij de Hoefse hut aangekomen werden de slaapplaatsen verdeeld en nadat iedereen was aangekomen nog lekker friet gegeten.
’s Avonds hebben we een aantal bosspellen gespeeld en nog gezellig nagekletst bij het kampvuur.
De eerste nacht was voor de leiding een ware beproeving omdat een aantal kinderen besloten had niet te gaan slapen, gelukkig hadden ze daar zelf de volgende dag het meeste last van.
Als verrassing kregen de kinderen dit jaar een t-shirt als aandenken en dat werd meteen gedragen natuurlijk.
Op zaterdagochtend hebben we weer een zeskamp gespeeld en ’s middags is er in Boxmeer fanatiek getennist. Theo had een puntentelling gemaakt waarbij iedereen aan zijn eigen ranking kon werken. Elke spelvorm die tijdens dit weekend gedaan werd telde mee. Terug uit Boxmeer wachtte er een heerlijke barbecue op ons met een geweldig kampvuur. Na nog wat nachtelijke spellen waren de kids nu toch iets eerder uitgeteld en om 00.15 uur sliep de hele meute.
Na het ontbijt op zondagmorgen hebben we eerst allemaal heel hard voor Dorien gezongen, zij werd 15 jaar. Een paar meisjes hebben voor haar nog een dansje opgevoerd met een echte jel erbij. Daarna volgde de prijs uitreiking met als winnaar Luuk van der Heijden.
Iedereen ging aan de slag om zijn spullen te pakken en alles op te ruimen, jongens en meisjes een compliment hoe goed en snel dit ging.
Op de afgesproken tijden arriveerden de fiets- en bagageouders en vertrokken we weer naar Venray.
Wij hebben genoten van een zeer gezellig kamp met 53 kids die er een leuke tijd van wilden maken.
Namens de kinderen en de leiding bedanken wij iedereen die ons in welke vorm dan ook geholpen heeft.
Tot op de tennisbaan!

Tenniskamp 2009

Tenniskamp 2009

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact