Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Archief > Vlakwater Open
Delen

Wedstrijdbepalingen Open Vlakwatertoernooi 2013

Als je inschrijft, ga je akkoord met de wedstrijdbepalingen.

 

Vlakwater Toernooi 2013
maandag 24 juni t/m zondag 30 juni
Tennisclub Venray - Kempweg 150 - 5801VV Venray
BIJZONDERE WEDSTRIJDBEPALINGEN
1.   Dit toernooi heeft de goedkeuring van de K.N.L.T.B., de wedstrijden worden gespeeld volgens het Wedstrijd en Toernooireglement van de K.N.L.T.B. 
2.   Er zal gespeeld worden met door de KNLTB goedgekeurde gele ballen, op zes gravelbanen en drie Tennisforce banen.
3.   Inschrijving staat open voor leden van de K.N.L.T.B. voor maximaal 2 categorieën. Alle deelnemers dienen persoonlijk in te schrijven.  
4.   Het toernooi wordt gehouden van 24 juni t/m 30 juni. Bij grote deelname kan er ook in het voorweekend worden gespeeld, als bij inschrijving is opgegeven dat men op één of beide dagen van dat weekeinde beschikbaar is. 
5.   De indeling van de rubrieken zal plaatsvinden volgens het actuele rating systeem. De actuele rating wordt bepaald op woensdag 12 juni 18.00 uur aan de hand van de dan geldende ratingstand volgens de gegevens van de KNLTB. 
6.   Inschrijven is mogelijk voor spelers / -sters met een dubbelgemiddelde van 2,5000 of hoger. De indeling in de rubrieken geschiedt in schema’s met een maximale bandbreedte in rating van 1,000, tenzij de wedstrijdleider met uitdrukkelijke instemming van de bondsgedelegeerde anders beslist. Indeling in schema’s met een kleinere brandbreedte is mogelijk. 
7.   De actuele rating van de dubbelspelpartners mag op moment van bepaling niet meer als 2 punten verschil zijn. Men kan slechts voor 2 onderdelen inschrijven. Inschrijven in 2 onderdelen is alleen mogelijk met 2 verschillende partners (bij 2x dubbelspel). Indien beide dubbels in hetzelfde schema worden geplaatst, vervalt de inschrijving met de aanduiding(1) resp. (2). Er wordt uitgegaan van de gemiddelde sterkte van de dubbel. In alle andere categorieën worden alleen spelers toegelaten die geboren zijn vóór 01-01-1996.
8.   De inschrijving sluit op dinsdag 11 juni 2013 23:59 uur. Deelname op volgorde van inschrijving.
9.   Het inschrijfgeld bedraagt voor het enkelspel Eur. 8,00 bij automatische incasso; voor het dubbelspel Eur. 8,00 p.p. bij automatische incasso. De incasso vindt na de loting plaats. Na loting vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats..
10.  Iedere deelnemer is verplicht om correcte tenniskleding te dragen.
11.  Aanvangstijden van de eerste wedstrijden zijn op maandag tot en met  vrijdag 17:30 uur; op zaterdag en zondag 9.00 uur. De laatste  wedstrijden vangen niet later aan dan 23:00 uur. Er kan worden  gespeeld met kunstlicht of overdekt.
12.  Bij inschrijving mogen maximaal 6 bloktijden als verhindering worden  opgegeven. In het dubbelspel geldt dit per ingeschreven koppel . In het  finaleweekend is geen verhindering mogelijk.
13.  Indien u voor 2 rubrieken inschrijft dan vragen we u in het voorweekend  beschikbaar te zijn. .
14.  De eerste speelronde wordt in poules gespeeld, na de poulewedstrijden  wordt verder gespeeld in het afvalsysteem. Per poule gaan twee teams  door naar het afvalsysteem.
15.  Er wordt gespeeld om twee gewonnen tie-break-sets.
16.  De deelnemers dienen zich tenminste 15 minuten voor aanvang van hun  wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding.
17.  De deelnemers zijn verplicht om voor aanvang van de eerste wedstrijd  het pasje van de K.N.L.T.B. aan de wedstrijdleiding te overleggen.  Buitenlandse spelers dienen een spelerscertificaat te overleggen..
18.  Per categorie zijn per onderdeel twee geldprijzen beschikbaar.
19.  De resultaten in de open single tellen mee voor de "Masters Limburg 2012".
20.  In alle gevallen waarin het WTR van de K.N.L.T.B . en deze bepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleiding.
 
Toernooileider: Sanne Erps, tc@tennisclubvenray.nl  (06 198 66 253)
Bondsgedelegeerde:  M. Lindelauf ())
KNLTB-Toernooinummer: 132033
 
Telefoon tijdens het toernooi: 0478-569635 Clubhuis 

Verslag Atlantic Vlakwater Open 2009

Hallo Tennis vrienden,

Gaag wil ik mijn ervaring over het Atlantic Open toernooi met jullie delen. Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben van de mooie wedstrijden als ik. Verschillende spelers kwamen van heinde en verre, lekker bruin kleurtje (staat zo leuk bij de tenniskleding), en ze trakteerden ons op mooie partijen. Zij werden door ons getrakteerd op bananen, die waarschijnlijk uit hun eigen land kwamen; dus we hoefden ons geen zorgen te maken van "wat de boer nie kent, da vrit i nie", niks daar van, ze gingen erin als koek, trouwens bij onze spelers ook.

Wat ook zo leuk was, degene die verloren hadden die mochten meedoen aan de lotto. Er waren leuke prijsjes, maar die mocht je pas uitzoeken als je aan een wieletje had gedraaid en een balletje met nr erop verscheen. Je kon kiezen, van pet tot zweetbandje, en dat had je hard nodig met die hitte tot flees jack, minder met dat weer maar toch, maar het meest begeerde stuk kwam toch wel uit de collectie van Vivian Mulder het mooie collier wat ze helemaal uit China liet komen, maar ja dan moest je nrtje 43 hebben en dat had er maar een; maar ze waren toch allemaal blij dat ze iets hadden.

Het was ontzettend druk op het terras zeker het weekend, en daarom mogen we onze vrijwilligers niet vergeten die ons voorzagen van koele stukken fruit rechtstreeks uit spanje de sandia. Ik denk dat die meegekomen zijn met een vacantieganger, maar heerlijk en de lekkere koele drankjes en het mooie getapte glaasje bier ze deden echt hun best. Ook werd er aan de spelers gedacht die op de baan stonden. Ineens was er dan een heerlijke verfrissing van de sproeiers die aangingen waar ik ook van mocht genieten, wat een sevice geeft die club he! Ik had ook echt zoiets van mijn club, het echte Wij gevoel.

Het was een mooi georganiseerd toernooi, ik verheug me al op het volgende. Als laatste, en ik denk dat ik voor iedereen van onze club spreek, of schrijf : Bedankt aan al diegene die het mogelijk maakte om er zo iets moois van te maken. Bedankt voor jullie inzet.  Een ding wil ik nog even toevoegen, mogen a.u.b. de parasols weer op het terras als het zo heet is.

Bedankt, groetjes Marlo    

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact