Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Archief > Vrijwilligers (verkiezing)
Delen

Miep Philipsen en Gré v.d. Waarden, vrijwilligsters van het jaar 2014

Tijdens het moonlight op 7 november 2014, werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Om alle vrijwilligers en hun partner te bedanken, organiseert het bestuur elk jaar het Moonlight. Na drie rondes tennis, klonken de eerste tonen van de live band Dorris Beez. Tot ruim na tienen druppelden de vrijwilligers binnen. Zoals gebruikelijk ontvingen de genomineerden, naast een verdiend applaus een kans om in de staatsloterij te winnen. Miep en Gré zijn op de doordeweekse ochtenden, gastvrouw voor de vele spelers die er dan komen. Het feit dat ze dit doen als ook de manier waarop, wordt door iedereen zeer gewaardeerd. Beiden waren terecht trots om tot vrijwilligster van het jaar te zijn gekozen.

De sfeer was bijzonder goed, zodat velen tot in de kleine uurtjes bleven. 

Monique v.d. Waerden vrijwilligster van het jaar 2012

Monique van der Waerden vrijwilligster van het jaar 2012.

Tijdens ons 75-jarig jubileumfeest werden alle vrijwilligers gefêteerd op een barbecue en muziek van DJ “zonder naam”. De opkomst met partners oversteeg de verwachtingen en bleek een succesvolle aftrap van het jubileumfeest te zijn. 

TCV is bijzonder trots op al haar vrijwilligers en steekt dat niet onder stoelen of banken. Dit jaar hebben er zich wederom een 10 tot 20-tal vrijwilligers spontaan aangemeld en hebben er slechts een paar opgezegd. Dit is zeer positief!

Tijdens de feestavond kwam trainer Bas langs om te vragen of enkele jeugdleden, die vrijwilligerswerk hadden gedaan en op dat moment stonden te trainen, of zij ook mochten aanschuiven. Daarop werd direct positief geantwoord, maar deze jeugd zag er uiteindelijk vanaf, maar kon de aanvaarding wel waarderen. Wij als TCV zullen ook de jeugd meer moeten betrekken bij het vrijwilligerswerk; dat daar potentie is, is wel duidelijk. Meisjes en jongens, jullie ook bedankt voor jullie inzet, zoals de Open dag, de Jubileumreceptie en nog veel andere hand- en spandiensten.

Bij zoveel vrijwilligers past een vrijwilligersverkiezing. Elk jaar wordt de “opkomst” om te stemmen groter. Bijna alle genomineerden (de vrijwilligers waarop gestemd was), waren aanwezig en ontvingen na afroep een fles wijn.

Als er de afgelopen 75-jaar vrijwilligersverkiezingen geweest zouden zijn, dan zou Wim Jansen de meeste titels behaald hebben. Wim nam dit jaar afscheid als vrijwilliger en werd daarvoor speciaal bedankt.

 

 

 

 

Robert Hoelen, deed in de verkiezing, buiten 

mededingen mee in de “D’or categorie” en werd speciaal bedankt voor zijn inzet als voorzitter van de PR-commissie en als lid van de feestcommissie.

Net als in andere jaren bepalen alle leden van onze club wie de titel “vrijwilliger van het jaar” krijgt. Onze leden waren van mening dat Monique van der Waerden deze titel verdiende.

Voor de organisatie was het nog een hele toer om Monique die avond ook werkelijk in ons midden te hebben. Hiervoor dank aan de vrijwilligers die daaraan meegewerkt hebben.

Monique proficiat en alle andere vrijwilligers heel veel bedankt!.

Wilja Brokking vrijwilligster van het jaar 2013

Wilja Brokking vrijwilligster van het jaar 2013

 

Venray, zaterdag 17 maart 2012.

Bij TCV weten ze van wanten.

Met maar liefst meer dan 20 vrijwilligers werd er afgelopen zaterdag flink aangepakt om ons clubhuis, het terras en het park klaar te maken voor het naderende zomerseizoen.

Rond half elf werd er een korte pauze ingelast om met koffie en vlaai bij te komen en elkaar bij te praten over wat er al gedaan was en nog moest gebeuren. Tot in de late namiddag is er door een stel jonge mannen doorgewerkt om het hele terras en de stoep tot aan baan 1 met hogedrukreinigers schoon te maken.

Komende zaterdag zijn ze er weer om het karwei af te maken.

  

 Hulde en dank voor jullie inzet. Een goed voorbeeld doet goed volgen!

Kandidatenlijst vrijwilligersverkiezing 2012

Klik op bovenstaande titel voor een lijst van vrijwilligers waarop je in 2012 kunt stemmen.

Vivienne Mulder Vrijwilliger van het jaar 2010

Uit een kandidatenlijst van maar liefst 174 vrijwilligers hebben onze leden een keuze gemaakt en hun stem uitgebracht voor de Vrijwilliger van het jaar 2010.

Tijdens het Moonlight toernooi op 10 september, werden 22 deelnemers naar voren gehaald om een leuke attentie in ontvangst te nemen.

Vivienne Mulder is onze favoriet. Vivienne is al vele jaren VTL, VCL en lid van zowel de jeugdcommissie als de technische commissie. Haar inzet wordt enorm gewaardeerd.

Na een grote bos bloemen in ontvangst te hebben genomen deed ze een oproep voor meer leden in de technische commissie. Zo is Vivienne; overal en altijd bezig voor onze club.

Gefeliciteerd!

TCV Kandidatenlijst Verkiezing Vrijwilliger van het jaar 2011

Klik op bovenstaande titel om te zien op welke vrijwilligers er gestemd kan worden; de uitnodiging om te stemmen wordt binnenkort verstuurd.

Yvonne Volleberg Vrijwilliger van het jaar 2011

 

Op 23 september 2011 werd het Moonlight Toernooi gehouden. Het Moonlight wordt georganiseerd door het bestuur om alle vrijwilligers en hun partners te bedanken voor al het werk wat zij voor de club doen. Voorafgaand werd de jaarlijkse verkiezing voor de vrijwilliger van het jaar uitgeschreven. Alle leden hebben daarbij kunnen stemmen op hun favoriet uit een kandidatenlijst van bijna 200 vrijwilligers.

Bij vrijwilligerswerk denkt ment ook wel eens aan "liefdewerk oud papier".  Onze voorzitter is van mening dat onze vrijwilligers dit werk doen uit liefde voor de club en dat dit niet gewaardeerd mag worden met oud papier, maar met rozen. Alle genomineerden ontvingen een roos. Naast een grote bos rozen ontving Yvonne als vrijwilliger van het jaar een Unicef cadeaubon

Deze feestavond werd muzikaal opgeluisterd door Duo-2-man and a lady (zie foto). Hierna ging DJ Bas Mulder verder met favoriete huismuziek en kregen de gasten nog tot in de laatste uurtjes gratis "voetentraining".....

Kandidatenlijst Verkiezing vrijwilliger van het jaar 2010

Bekijk de kandidatenlijst om 1 stem uit brengen voor 8 september 2010. Stemmen is mogelijk op de home-page en onder Agenda / Compleet.
Jij stemt toch, want zij verdienen het!!

Kandidatenlijst vrijwilligersverkiezing 2012

Klik op bovenstaande titel voor een lijst van vrijwilligers waarop je in 2012 kunt stemmen.

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact