Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Diensten / vrijwilligerswerk > Aanmelden
Delen

Bestaande en nieuwe vrijwilligers

Iedereen die vorig jaar vrijwilliger was, blijft dat tenzij hij/zij dit heeft opgezegd. Ben je nog geen vrijwilliger dan kun je met de andere rubrieken op deze pagina inschrijven voor een van de vrijwilligersfuncties; hierna word je eventueel nog opgeroepen.
Word je om een of andere reden niet opgeroepen om diensten te doen, neem dan zelf initiatief door contact op te nemen met de AC of BC. 

Ben je al aangemeld als vrijwilliger om bepaalde diensten te doen, gebruik dan niet onderstaande aanmeldingen, maar ga naar de pagina Vereniging / Diensten / Inplannen of rooster.

Klik HIER om je aan te melden als NIEUWE bardienstvrijwilliger

Alleen gebruiken als je nog geen bardienstvrijwilliger bent. Een vereniging als TCV kan niet zonder vrijwilligers. Wij zijn nog op zoek naar bardienstmedewerkers. Vele handen maken licht werk. Jij doet toch ook mee? Je kunt ook jouw voorkeuren kenbaar maken.

Klik HIER om je aan te melden als NIEUWE keukenhulp

Ons keukenpersoneel verzorgt onder andere:
De competitielunches op de zaterdagen en zondagen, gedurende 7 weken in het zomerseizoen. De versnaperingen, eventueel lunches bij de wat grotere evenementen, zoals het Wogian Toernooi (op 1 zaterdag in het jaar), Jubileafeesten, Interne competitie (4 dinsdagavonden en 1 vrijdagavond), Venray Open finaledag (1 zaterdag), Ouder Kind toernooi en diverse andere activiteiten. Ze kunnen met raad en daad worden bijgestaan door ervaren culinair gespecialiseerde vrijwilligers. Alleen gebruiken als je vorig jaar geen keukenhulp was.

Klik HIER om je aan te melden als NIEUWE hulp voor de schoonmaak clubhuis

Op enkele zaterdagen in het voor en najaar worden de vrijwilligers voor de schoonmaak van ons clubhuis gevraagd om dienst te doen.

Klik HIER om je aan te melden als NIEUWE hulp voor het onderhoud van het park

Voor het onderhoud van ons park, zeg maar het buitengebeuren, zoals paden, heggen, beplanting, bestrating en dergelijke, zoeken we handige praktisch ingestelde vrouwen en mannen die het werk van nature zien en uitvoeren. Het werk vindt plaast op enkele zaterdagen in maart en wordt gecoördineerd door de BC.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jan Reintjes. Niet gebruiken als je vorig jaar al lid van deze groep was.

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact