Klik HIER voor de homepage van Tennisclub Venray

User Name

Password

Info New or Forgotten?
Zoeken
TC Venray > Vereniging > Nieuwe leden
Delen

Speciaal voor onze nieuwe seniorleden

Introductie nieuwe leden


TCV heet je van harte welkom als nieuw lid van onze vereniging en wenst je veel tennisplezier.
Om je vertrouwd te maken met onze club, organiseren wij speciaal voor onze nieuwe seniorleden een aantal introductieavonden, op donderdag, waarvoor je je kunt inschrijven. Voor deze introductieavonden ontvang je dan per e-mail een uitnodiging met vermelding van de datums in april.

Deze avonden starten we om 19.00 uur en duren tot 20.30 uur, waarna we nog even kunnen samenzijn in onze gezellige kantine. Op deze avonden maak je kennis met andere nieuwe leden door onderling een partijtje te spelen. Ook worden praktische tips en aanwijzingen gegeven over onze club, het afhangsysteem, activiteiten, vrijwilligerswerk enz.

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk aan deze introductieavonden meedoet, mocht je verhinderd zijn dan graag even doorgeven aan de begeleiders.

Het openingstoernooi eind maart/begin april, en het racketwisselen (elke donderdagavond) kunnen we je van harte aanbevelen!

Inschrijven kan eenvoudig via onze website: ga naar Agenda en klik op het potloodje bij de activiteit om je in te schrijven.

Wij hopen je vaak op de baan of daarbuiten tegen te komen.

 

De Recreatiecommissie

SPONSORS

Copyright © 2009-2016 Tennisclub Venray. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact